2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

TOK Liseleri geziyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Dinçer Ateş'i ziyaret etti.


Ziyarette Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Dinçer Ateş, Sosyal Bilimler Lisesi ile İlkadım Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Mevlana ve Sosyal Bilimler Sempozyumlarının düzenlenmesinde şehrin kültürel birikimine ve öğrencilerin akademik çalışmalarına sağladığı katkılardan ötürü Başkan Erdoğan Tok'a teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.

İlkadım Belediyesi'nin son 5 yıl içersinde düzenlediği konferans ve sempozyumlarla Samsun'un kültürel anlamda gelişmesine sağladığı katkıların büyüklüğünün ölçülemez derecede olduğunu ifade eden Ateş, Başkan Erdoğan Tok'un kültürel çalışmalara yönelik sunduğu imkanlarla Samsun'da özellikle genç dimağların akıllarında büyük bir iz bıraktığını söyledi.


İlkadım Belediyesi Kültür Müdürü Adnan İpekdal'ın kendisine eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi olarak şehrin kültürel hayatına önemli katkılar sağladıklarını belirtti.

'Kültür' denilince akla ilk gelen belediye olduklarını ve İlkadım konferansları, sempozyumlar, şiir akşamları, tiyatrolar, ramazan günleri, sinema günleri gibi insanın sosyal ve kültürel yaşamına büyük kazanımlar sağlayan büyük işlerin altına imza attıklarını kaydeden Başkan Erdoğan Tok, “Yerel yöneticilik anlayışına İlkadım Belediyesi olarak farklı bir kimlik kazandırdık. Belediyeciliğin rutin işlerinden sayılan yol, park ve temizlik işlerinin dışında yerel yönetim anlayışını sosyal ve kültürel alanlarda insanımızın hizmetine sunduğumuz çalışmalarla kuşattık.

Biz düzenlediğimiz konferans ve sempozyumlarla Samsun'un ihtiyaç duyduğu ve kimlik arayışında olduğu kültürel çalışmalara damgamızı vurduk. Kimlik kazandırdık. Akademik ve bilimsel çalışmalar ışığında gerçekleştirilen sempozyum ve konferanslarımızla Samsunluların kültürel yaşantısına yeni bir ruh kazandırdık” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 18:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?