6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Tok'a ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı Selami Özçelik ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Yasaların kendilerine verdiği yetkiler çerçevesinde odanın görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade eden Selami Özçelik, "Samsun'un sorunlarını tartışarak üyelerimiz arasında konuları değerlendirip ortak kararımızı kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Yerel yönetimlerden gelen destek talepleri karşısında duyarsız kalmayacaklarını ve şehrin mimari yönden gelişmesi için destek olacaklarını kaydeden Özçelik, “Mimarlar Odası Samsun Şubesi olarak bizimle bir birliktelik içersine giren ve Samsun'da gerçekleşecek çalışmalarda desteğimizi almak isteyen herkese yardımcı olmaya hazırız. İnsan öncekilikli sosyal projeleriyle adından söz ettiren Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile de bu anlamda ortak çalışmaya hazırız” diye konuştu.


Mimarlar Odası Samsun Şubesi 10. Genel Kurulu'nda tek liste halinde seçime girerek başkanlığı elde eden Selam Özçelik'in başarısını kutlayan Başkan Erdoğan Tok, halka en iyi hizmeti götürmek için çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerine her zaman önem verdiklerini söyledi. Hayata geçirdikleri tüm projelerinde ilgili sivil toplum kuruluşları ve odalar ile her platformda işbirliği ve dayanışma içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Tok, İlkadım'ın fiziki yapılanması ve gelişimiyle ilgili bundan önce olduğu gibi ilerleyen günlerde de iletişimlerinin güçlü olacağını vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2008 Cuma 14:59:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?