2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

TOKİ'den Canik'e ucuz konut

TOKİ'DEN CANİK'E UCUZ KONUT

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Canik ilçesine yapılacak olan toplu konutlar sayesinde ayda 100 TL taksit ile daire sahibi olunabilecek.

AK Parti MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ucuz toplu konut projesi ilgili Canik Belediyesi'nde Ankara'dan gelen TOKİ Uzmanları Kadir Daşçı ve Çiğdem Batkal'dan proje hakkında bilgi aldı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Başkan Yardımcısı Selçuk Kemeröz'ün de katıldığı toplantıda, projenin uygulanacağı alan kroki üzerinde incelendi ve eksikler tespit edildi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Canik ilçesine TOKİ tarafından yapılacak toplu konutlar sayesinde fakir ailelerin de yuvaya kavuşacağını söyledi. Demir, "Bu anlamda fakir ailelerimizi ayda 100 liraya konut edindirme projesi çok önemli. TOKİ yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda bu proje Canik ilçemizde de uygulanacak. Projenin bir an önce hayata geçmesi için çalışıyoruz. Ankara'dan gelen uzman arkadaşlarla bununla ilgili toplantı yaptık. İnşallah projemiz hayata geçtiğinde yüzlerce konutsuz ailemizin yüzü gülecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 16:01:00
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 16:05:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?