5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Tok'tan AKP'lilere dev çadırda iftar

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye'nin en büyük iftar çadırında AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, "Böyle büyük bir organizasyonda İlkadım Belediyesi'nin kasasından para harcanmadan yapmak büyük bir iş. Bu Çadır Samsun'un ve Türkiye'nin gündeminde. Her akşam 5 bin kişiye iftar yemeği veriliyor. Bu çalışmalarından dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u tebrik ediyorum" dedi. 

"İş bilenenin kılıç kuşananın" diyen Başkan Tok, "Samsunlu hayırsever işadamları tarafından her akşam bu dev çadırımızda 5 bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. Bu akşam da iftar yemeğimizi Kuyumcular Odası tarafından karşılanmaktadır.Tüm kitleye hitap ederek vatandaşlarımızı bir araya getirerek birlikteliği paylaşmayı burada yaşıyoruz. Her kesimin istifade edebileceği programlar düzenliyoruz. Vatandaşlarımızın Ramazan Günleri organizasyonuna ilgisi çok büyük" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 11:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?