6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Tok'tan Baro Başkanı'na ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Barosu Başkanı Avukat Necat Anıl'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.


Sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 43.cüsü gerçekleştirilen Baro Başkanlığı Olağan Kongresi'nde Baro Başkanı Ahmet Gürel'den görevi devralan Necat Anıl'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklama yapan Başkan Tok, "Sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek 'büyüyen ve gelişen İlkadım'da neleri yapabiliriz' sorusuna cevap arıyoruz. Samsun'un en büyük ilçesi olan İlkadım'da seçildiğimiz günden bu yana sivil toplum kuruluşlarımızla birçok konuda istişare içinde olduk. Yapmış olduğumuz ziyaretler kapsamında bugünde Samsun Barosu Başkanı Necat Anıl'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik" dedi.


Samsun Barosu Başkanı Avukat Necat Anıl ise İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yapmış olduğu çalışmaları hem oda başkanı hem de bir vatandaş olarak yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 13:19:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?