2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tok'tan Fevzi Apaydın'a ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu(TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın'ı ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Başkan Erdoğan Tok, her kesimi kucaklayan bir belediye başkanlığı yaptığını söyledi. Hizmet dönemi içersinde adaletli ve eşitlik ilkesiyle başkanlık dönemi sürdürdüğünü ifade eden Tok, "Halkın memnun olmadığı hiçbir iş yapmadık. Vatandaş memnuniyeti içersinde halkımızın ihtiyacına cevap veren hizmetleri gerçekleştirdik. Halkın istek, beklenti ve önerilerini her zaman ön planda tuttuk" dedi.


Belediye Başkanlığı görev süresinin son günlerini yaşadığını ve teşekkür ziyaretleri yaptığını kaydeden Tok, Samsun için hizmet kervanında yolun uzun olduğunu ve bu kervanın yükünü çekecek kadar inançlı ve sevdalı olduğunu ifade etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un adaylık sahnesinde olmamasının kayıp olduğunu dile getirdi. Başkan Erdoğan Tok'un beş yılını hizmet aşkıyla tamamladığını belirten Apaydın, "Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi'nde görev yaptığı günden bugüne kadar, daima insanlığın hizmetinde olmuştur. Bizim için Erdoğan Tok'un bu sahnede olmaması kayıptır. İnşallah umduğu yerin daha fevkinde kendisini görmek istiyoruz. Bu bir süreçtir. Yaşı gençtir. İçinde hizmet aşkı ve sevdası vardır. Yapacağı tüm işlerde kendisine desteğimizi vereceğiz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 17:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?