6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Tok'tan 'Gazete 55'e ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, internet haber gazeteciliğine yeni bir soluk getiren ve online haber hizmeti veren 'Gazete 55'i ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmenliğini Osman Kara'nın, Yayın ve Yazı İşleri Koordinatörlüğünü Erdem Erol'un yaptığı Gazete 55 internet haber gazetesini ziyaret eden Başkan Erdoğan Tok, tarafsız, ilkeli, objektif yayıncılığa riayet eden, basın ahlak kuralarına uygun yayın yapan kuruluşların her zaman güvenirlik kazanacağını söyledi.

Online yayın hizmeti veren Gazete55 yönetimine hayırlı olsun diyen Başkan Erdoğan Tok, İlkadım Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu ve büyük İlkadım ilçesi ile ilgili büyük projelerinin ve hayallerinin olduğunu dile getirdi. Tok, yerel yöneticilik modelinin Başbakan Erdoğan'ın yerel yönetim anlayışı olduğunu dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 15:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
diler saygı IP: 88.254.190.xxx Tarih : 16.12.2008 18:27:57

slm SAYIN ERDOĞAN BEY sizi gerçekten tebrik ediyorum vermiş olduğunuz söleri yerine getirdiniz umarım bu seçimdede siz kazanırsınız ve mahallemizi düznlersiniz diğer söz veren sayın süleyman bey gibi olmaz kadife kale mahallesi çok güzel olmuş umarım bu senede bizim mahallemizi güzelleştirirsiniz kazım karabekir mah. bizim mah. şimdiden iyi şanslar size umarım kazanırsınız