2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tok'tan rekiplerine eleştiri

AK Parti Samsun İl Başkanlığı seçimleri için parti teşkilatlarını gezerek destek arayan AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Erdoğan Tok, Salıpazarı ve Terme'de ilçe teşkilatlarıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.


Erdoğan Tok'un AK Parti Terme İlçe Teşkilatı ile bir araya geldiği toplantıya Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu eşlik ederken, Salıpazarı'ndaki yemeğe de Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgün katıldı. Eş,dost akraba mantığıyla bir il yönetimi zihniyetinin oluşturulduğunu söyleyen AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Erdoğan Tok, geleceği okuyabilme yetisine sahip olamayan ve hata üstüne hata yapan, AK Parti'yi yerel seçimler sonrası öksüz bırakanların sahneye yeni bir kostümle çıktığını ifade etti. "Dış görünüşe aldanmayın" diyen Erdoğan Tok, kostüm değiştirip aday olanların, zihniyetlerinin değişmediğine dikkat çekti. AK Parti İl Başkanlığı seçimlerinde kendisi ile birlikte üç aday olduğuna ve Ali Akyüz'ün de isminin geçtiğine vurgu yapan Tok, seçime aslında iki liste girildiğini belirterek, "Ben ve diğerleri" gruplamasıyla iki farklı düşüncenin seçimde yarışacağını söyledi.


4 Temmuz'da yapılacak olan seçimin AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın kaderini çizeceğini kaydeden Tok, "Adaylık için benimle birlikte resmi olarak üç, eğer Ali Akyüz de resmi adaylığını açıklayacak olursa dört liste halinde seçime girilecek. Yani ben ve diğerleri. Aslında iki liste de diyebiliriz. Onlar bir önceki yönetimin kademesi ben ise, ortak bir sesin adayıyım.

Parti teşkilatım, enerjisini yenilemek isteyenler, birlik ve beraberlik arzulayanlar, sesini parti teşkilatının her kademesinde duyurmak isteyenler, bizi bulsun. Kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri ortadan kaldırmak için, bir olmak, herkesi kucaklamak, ortak bir ses olmak için yönetime talip oldum. İlçe teşkilatının ve yönetimin istemediği, onay vermediği hiçbir çalışma, o ilçenin takdirini ve görüşünü almadıkça yapılmayacak. Teşkilatlarımızın öncelikleri, bizim önceliklerimiz olacak" diye konuştu.
Konuşmanın sonunda AK Parti Terme İlçe Başkanı Adem Erbay, AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Erdoğan Tok'a çiçek verdi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 15:48:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?