2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tok'tan Rektör Akan'a ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret etti.


Belediye Başkanlığı görev süresinin sonuna yaklaşan Başkan Erdoğan Tok, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Yaklaşık bir ay boyunca kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini, odaları ve meslek örgütlerini gezen Başkan Tok, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı ziyaret ederek, Samsun için düşünmeye, şehre hizmet etmeye devam edeceğinin mesajlarını verdi.

OMÜ'nün yeni yönetimi ile diyaloglarının ilk günden itibaren olumlu olduğunu ve yeni yönetimin şehre kucaklayıcı ve bütünleştirici mesajlar vererek üniversite ile şehrin kucaklaştığını ifade eden Belediye Başkanı Erdoğan Tok, üniversitelerin bilimin merkezi olduğunu ve Rektör Akan'ın üniversitenin gerçek görevi içersinde başarılı hizmetleri yerine getirecek birçok adımı attığını ifade etti. Akan'ın üniversitede bilimin ışığında eğitim ve öğretimde kalitenin daha üst seviyelere taşınması yolunda gayret gösterdiğini belirten Tok, "Üniversitede Rektör Akan'la yeni bir dönem başlamıştır. Atandığı günden bugüne, verdiği ilk mesajlarının ışığında bir yönetim anlayışı sergilemiştir. Üniversite şehirle kucaklaşmıştır. Başarıya olan inancı yüksek olan Rektörümüzün üniversiteye katacağı başarıları her geçen gün arttıracaktır" dedi.


Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, kendisine yapılan bu nezaket ziyaretinden ötürü onur duyduğunu kaydetti. İlkadım Belediyesi'nin çalışmalarının yansımaları bu şehirde yaşayan birisi olarak çok başarılı bulduğunu belirten Akan, verdiği hizmetlerden ötürü Başkan Tok'a teşekkürlerini sundu.


Bu arada, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ziyaretini noktalarken kapıda Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile karşılaştı. Ayaküstü Vali Güzeloğlu ile bir süre sohbet eden Başkan Tok, ardından OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu'nu makamında ziyaret etti. Dekan Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğu ile bir süre görüşen Başkan Tok, daha sonra fakültede yatan hastaları ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Tok, hastalara 'acil şifalar' dileyerek fakülteden ayrıldı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 17:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?