2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tok'tan Yabancılar Çarşısı'na ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Olcay İnanç'ı ziyaret etti.


Yönetim kurulu üyelerin eksiksiz katıldığı ve büyük ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Erdoğan Tok, Yabancılar Pazarı esnafının birlik ve beraberliğini her yerde örnek gösterdiğini ifade etti. İlkadım Belediye Başkanlığı görev süresinin sonuna yaklaştığını ve kamu kurum, kuruluşları, meslek odaları, dernekler gibi toplum menfaatini ön planda tutan sivil toplum örgütlerine yönelik teşekkür ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade eden Başkan Tok, yaptığı ziyaretlerde kendilerine yönelik büyük ilgi ve teveccüh gördüklerini söyledi. Belediye başkanlığının halka hizmet etmekte bir araç olduğunu ve siyasetinde bu aracılık hizmetinde bir 'binek atı' olduğunu kaydeden Tok, Samsun için hizmet kervanındaki yola yeni çıkmadığını ve bu kervanın hizmetkarı olarak yola devam edeceklerini vurguladı.


Ziyaretten ötürü duyduğu mutluluğu ifade eden Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Olcay İnanç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un görev süresi içersinde çok büyük desteklerini gördüklerini söyledi. Erdoğan Tok'un Samsun için hizmet aşkıyla yandığını bildiklerini ve her platformda sonuna kadar destekçisi olacaklarını vurgulayan İnanç, “Erdoğan Başkanımız bizim sadece bir günde değil, her zaman yanımızda olmuştur. İyi ve kötü günümüzde her zaman desteğini hissetmişizdir. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu esnaf sonuna kadar arkasındadır” dedi.


İnanç, mevcut bazı belediye başkanları ve adaylarının, 3 bin kişilik ve aileleriyle birlikte 10 bin kişinin yaşadığı, bir arada bulunduğu Yabancılar Çarşısı'nı göz ardı etmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:59:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?