2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tok'tan yoğun tempo

AK Parti İl Başkanlığı ile parti teşkilatını zincir halkasına benzeten AK Parti İl Başkan Adayı Erdoğan Tok, “Zincirin halkaları ezilmiş, zarar görmüş ve kopmuştur.

Biz bu halkaları birleştirmeye, daha da sıklaştırmaya geliyoruz” dedi.
AK Parti Samsun İl Başkan adayı Erdoğan Tok ,4 Temmuz’da yapılacak kongre öncesi parti teşkilatlarına yönelik gezilerine ara vermeden devam ediyor. Her geçen gün çalışma temposunu arttırarak nefes kesmeden parti teşkilatlarıyla kucaklaşan Erdoğan Tok, Samsun’da siyaset arenasından silinen ve boşluğa düşen AK Parti İl Yönetiminin başarısızlığını gidermek ve yanlış yönetim anlayışından kaynaklanan hatasını telafi etmek için teşkilatla yapılan istişare neticesinde aday olduğunu söyledi.

AK Parti’nin yücelmesinde ve nüfuz kazanmasında teşkilatın en alt kademesinden en üst kademesine kadar herkesin payı olduğunu belirten Erdoğan Tok, kimsenin kendisini partinin üstünde görmemesi gerektiğini kaydetti.


“Biz kırgınlıkların, küskünlüklerin ve dargın olanların buluşma noktası olacağız” diyen AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Erdoğan Tok, “Mevcut yönetim içersinden aday olanların bu saatten sonra partiye dün ne enerji kattılar ki bu gün katacaktır” diye konuştu. Mevcut yönetimin karnesinin zayıf olduğunu ve sınıfını geçemeyen yönetimin içinden il başkanlığı seçimleri için aday olacakların başarısız addedileceğini ifade eden Tok, “Kimse kusura bakmasın. Mevcut yönetim içindeki arkadaşlarımızın hepsi bizim arkadaşlarımız, partimize hizmet etmek için çaba göstermişler. Ama enerjilerini ve heyecanlarını kaybetmişler. Kendilerine yeni bir enerji ve nefes arayanlar bizi bulsun. Şimdi değişim zamanı. Değişim seslerinin yankıları teşkilatın içinde yerini buldu. Kimse bu değişimi engelleyemez” şeklinde konuştu.


AK Parti İl Başkanlığı’nı ve parti teşkilatını zincir halkasına benzeten Tok, “Zincirin halkaları ezilmiş, zarar görmüş ve kopmuştur. Biz bu halkaları birleştirmeye, daha da sıklaştırmaya geliyoruz. Bir olmak için, tek yürek olmak için, ortak bir ses olmak için yönetime talibiz” dedi.


AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Şuayip Haliloğlu ise AK Parti’nin ruhuna uygun hareket ederek seçim sürecinin sonlandırılacağını söyledi. Erdoğan Tok’un mağduriyet yaşadığını ve bu mağduriyet karşısında onurlu bir davranış sergileyerek mensubu olduğu partiye hiçbir zaman zarar vermediğine dikkat çeken Şuayip Haliloğlu, “Erdoğan Tok kardeşimiz, herkesin yapamayacağını yaptı. Duruşundan asla taviz vermedi. Dik durdu. Asla dikleşmedi” ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 15:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özlem salih IP: 85.110.188.xxx Tarih : 26.06.2009 17:15:28

Geçmişi kısa yanlışlıklarla dolu,Arka planı bozuk başkan adayı sana sorular var.
Büyük Anadolu hastanesi yerinin izin belgesini ne karşılığı verdin? Atakum  ilçesindeki villanız yasal yoldan mı yaptınız?Ramazan şenliklerinin masraf faturalarını hayırseverlerden mi aldınız?Gelen sanatçılara ne istediniz karşılığında ne verdiniz?Mecidiyedeki kadınlarla alakalı yerin işleyişini siz mi talimat verdiniz?
Yapılan kacak çatılarla alakalı şu camiye yardım adında para aldınız mı?
İLKADIM BELEDİYESİNİN KAYBEDİLMESİNDE NE KADAR KATKINIZ OLDU?
Bu soruların cevabını kama oyu huzurunda vermediğin sürece insanların umudu olan ADALET VE KALKINMA PARTİSİNE İL BAŞKANI OLAMAZSINIZ BEY ZADEM