2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Toptepe'ye 5 yıldız otel yapolacak

Canik belediyesi, Meşe Tesisleri'ne 5 yıldızlı otel yapımı için çalışma başlattı.


Canik Belediye Meclisi, Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çok Amaçlı Salonu'nda Belediye Başkanı Osman Genç başkanlığında 2009 yılı Temmuz ayı 13. birleşim 1. oturumu için toplandı. Meclis üyelerinin salt çoğunluğunun katıldığı toplantıda 4 gündem maddesi görüşülerek oylamaya sunuldu. Meclis toplantısında, geçen toplantıya ait tutanak özetleri, mali performans programı teklifi ve plan değişikliği gibi gündem maddeleri görüşüldü.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, meclis toplantısının ardından meclis üyelerine Canik'te hayata geçirmeyi düşündüğü Meşe Tesisleri 5 Yıldızlı Otel Yapımı Projesi hakkında bilgi verdi. Genç, "İlçemizde otel eksikliğini her geçen gün hissediyoruz. Gerek turizm açısından gerekse bir ihtiyaç olarak bu eksiliğimizi giderecek Meşe Kültür Tesisleri içerisine Yap-İşlet-Devam et modeliyle 5 yıldızlı bir otel yaptırmayı hedefliyoruz. Bu yönde somut adımlarda bulunmak üzere bu alanın turizm alanı olarak kabul edilmesi hususunu İmar ve Hukuk Komisyonlarına havale ederek gerekli alt yapı çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz" dedi.


İlçede binaların dış kısmının boyanmasıyla ilgili bir çalışma yapmayı düşündüklerini açıklayan Genç, “Bölgemizde ilk etapta ana cadde ve sokakları kapsayacak olan bu proje zamana göre diğer alanlarda da uygulanacak. Caddelerimizin dış kısımlarının güzel bir görünüme kavuşması adına böyle bir çalışma yapacağız" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 21:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?