2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Toygar'dan 2. OSB vaadi

AK Parti Tekkeköy İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, gerekli şartları zorlayarak Tekkeköy'e 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin(OSB) kurulması için fizibilite çalışmalarını yapacaklarını söyledi.


Hasan Togar, Kutlukent'teki seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşık bin kişinin karşıladığı Togar'a, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Tekkeköy'de işsizlik sorununu yapacakları önemli çalışmalarla önüne geçileceğinin altını çizen Togar, öncelikli hedeflerinin mevcut sanayi ve organize sanayi alanlarımızın fiziki şartlarını iyileştireceklerini ve iş adamlarına yatırımlarını büyütme fırsatı sunacaklarını belirtti.

Tekkeköylülere 2. OSB kurmak için çalışmalara başlayacaklarının müjdesi veren AK Parti Tekkeköy İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, "Gerekli şartlar zorlanarak 2. OSB'nin kurulması için fizibilite çalışmalarını yapacağız. Bunun yanı sıra hükümetin desteğiyle kurulacak olan Uluslararası Ticaret Fuarı'nın, Karadeniz Bölgesi'nin en önemli yatırımlarından biridir. Bu fuarı ziyaret edecek olan dünyanın ve ülkemizin önde gelen sanayicilerine, ilçemizi tanıtarak, yatırımlarını bu bölgeye yapmaları konusunda çağrıda bulunacağız. İş adamlarımıza gerekli olan yer tahsisi ve alt yapı çalışmalarını biz üstleneceğiz" dedi.


Dünyada yaşanan küresel ekonomik krizin etkilerinin Türkiye'de de hissedildiğini kaydeden Togar, sosyal belediyecilik anlayışları gereği, istihdam oluşturan ticarethanelerinin ve iş adamlarının kanunun öngördüğü sınırlar çerçevesinde destekleyeceklerini açıkladı. İş adamlarına büyük önem verdiklerini ifade eden Hasan Togar, "Ticaretin içinde olan bir kardeşiniz olarak, başta Tekkeköy'de yatırımı olan iş adamlarımız olmak üzere, Samsun, Karadeniz Bölgesi ve tüm Türkiye'ye, ilçemizde iş kurmanın, yatırım yapmanın bir ayrıcalık olduğunu, az ya da çok istihdama katkı sağlayan bütün müteşebbislerin başımızın tacı olduğunu anlatacağız, göstereceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 18:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?