2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Trafik canavarı yollarda...

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 13 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü Durağan karayolunun 7. kilometresinde bugün saat 12.00 sıralarında meydana gelen kazada İsa Şahin idaresindeki 55 PL 236 plakalı otomobil aynı istikamete seyir eden Ömer Faruk Koçer idaresindeki 55 PH 991 plakalı minibüse yandan çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle yoldan çıkan minibüs takla attı. Kazada, minibüs sürücüsü Ömer Faruk Koçer ile minibüste bulunan yolculardan Şüle Güleryüz (11), Sümeyya Güleryüz (7), Ayşe Güleryüz(44), Necati Güleryüz (55), Arif Sağlam, Osman Sağlam , Keziban Sağlam, Mustafa Sağlam, Şuayip Sağlam, Fatma Sağlam (80), Fatih Öztürk (16), Dursun Korkmaz(38), Adem Fidan (35) ve Ferit Fidan (14) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve ilk müdahalelerinin ardından ambulans helikopter ve diğer ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiler.

Ağır yaralanan Süle Güleryüz(11) ambulans helikopter içinde, Fatma Sağlam ise kaldırıldığı OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazaya neden olduğun ileri sürülen ve olay yerinden kaçan 55 PH 236 plakalı otomobil ise Havza polisi tarafından yakalanarak sürücüsü gözaltına alınıp Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 18:31:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?