4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Trafik değerlendirme toplantısı yapıldı

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ’2004 Trafik Yılı’ değerlendirme toplantısı yapıldı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Samsun Valisi Mustafa Demir, Vali Yardımcısı Ragıp Özener, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar, Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Diren, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fevzi Apaydın, Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Sedat Kır, Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Dursun Kavuran, Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli trafik timleri katıldı.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Stüdyosu’nda Cemal Lafcı tarafından düzenlenen sinevizyon gösterisi ile 2004 yılında yapılan trafik etkinliğini ve trafikle ilgili bilgiler aktarıldı. Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, trafik kazalarını en aza indirmek için çalıştıklarını söyledi.
Samsun Valisi Mustafa Demir ise, bir yıl boyunca kazaların azalması için çalışmalar yapıldığını belirterek, "Hiçbir şey insan hayatından daha önemli olamaz. Trafik kazaların yüzde 90’ı insan hatasından kaynaklanıyor. Bütün tedbirlere, cezai işlemlere ve eğitimlere rağmen trafikte şahıs kusurları yine devam etti. Hedefimiz trafik kazalarındaki insan kusurlarını azaltmak" dedi.
Konuşmaların ardından 2004 yılının başarılı trafik polisleri ile Jandarma Trafik Timi’nde görevli rütbelilere başarı belgesi ve çeşitli ödül verildi. Vali Yardımcısı Ragıp Özener, katkılarından dolayı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fevzi Apaydın’a teşekkür hediye verildi. Değerlendirme toplantısının ardından katılımcılara Şoförler ve Otomobilciler Odası Yemekhanesi’nde yemek verildi

Samsun-İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 09:45:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?