5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Trafik kazası: 4 ölü, 2 yaralı

Samsun'da, Ordu ve İstanbul'a bayram ziyaretlerine giden araçların çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Kavak İlçesi'nde, yolcu otobüsüyle otomobil çarpıştı. Kaza, Samsun-Ankara Karayolu 48. kilometresi Büyük Çukuralan Köyü Aksu Mahallesi çıkışında sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi.
 
İstanbul'dan Ordu'nun Korgan İlçesi'ne bayram iznine giden aileyi taşıyan ve sürücüsü belirlenemeyen 34 STV 12 plakalı otomobille Gürcistan'dan İstanbul'a bayram ziyaretine gidenleri taşıyan Şefik D. yönetimindeki 34 YN 2288 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan ve kimliği henüz tespit edilemeyen 4 kişiden 1'i hastaneye kaldırılırken yolda, 3'ü ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Yine otomobilde bulunan yaralılardan Turan Kubatlı ve kardeşi Reyhan Kubatlı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Otobüste bulunan 10 yolcudan biri olan Ahıska Türkü Ahmet Arslan, Gürcistan'dan İstanbul'a bayram ziyaretine gittiklerini belirterek kaza anını şöyle anlattı:
 
"Seyir halindeyken otobüs şoförü 'Eyvah karşıdaki uyudu herhalde, bize çarpacak, dikkat edin' dedi. O anda otomobil bir anda otobüsün önüne geldi. Otobüs şoförü kaçmaya çalıştı ama başaramadı ve çarpışma oldu."
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2006 Pazar 10:05:40
Güncelleme :25 Ekim 2006 Çarşamba 11:58:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?