5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Trafik kazası: 6 ölü, 10 yaralı

Samsun'un Kavak ilçesinde hacı adayı uğurlamasından dönen minibüs ile havaalanına hacı adayı götüren otomobilin çarpışması sonucu ilk belirmelere göre 6 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. 

Samsun'dan Ankara yönüne giden Şerif Sicim'in kullandığı 28 NH 649 plakalı minibüs, karşı yönden gelen henüz sürücüsü belirlenemeyen 55 SL 328 plakalı otomobille Kavak ilçe girişinde yolun buzlanması nedeniyle çarpıştı. İlk belirmelere göre, her iki araçta bulunan, kimlikleri henüz belirlenemeyen 5 kişi olay yerinde öldü. Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir kişi de yapılan tibbi müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. Yaralanan 10 kişi ise Samsun'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Yetkililer, ölen ve yaralananların kimliklerinin belirlenmesine çalışıldığını ve yaralılardan bazılarının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ifade ettiler. 

Minibüsün, Vezirköprü'ye bağlı Sarıdibek Köyü'nden hacca gidenleri uğurladıktan sonra Samsun Çarşamba Havaalanından döndüğü, kazaya karışan diğer aracın ise Vezirköprü'den Samsun Çarşamba Havaalanına hacı adayı taşıdığı öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2006 Cumartesi 10:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?