2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Trafik kazası:1 yaralı

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Çevre Yolu Yeşil Kent Belediyesi giriş güzergahında Ferhat K. yönetimindeki 55 AD 167 plakalı özel halk otobüsü ile Süleyman A.'nın kullandığı 55 BJ 116 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil savrularak yoldan çıktı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Süleyman A., Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 18:52:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 88.229.249.xxx Tarih : 28.03.2009 20:45:07

selam degerli okur arkadaşlar..ben bunu bilirim bunu söylerim..bahse konu olan mıntıkadaki kaza sayısı cok fazlalaştı..burada yanlışlık olduğu kesin..acemi bi torpilli mühendisin yaptığı çizimden kaynaklanıyor bu kazalar..Ankara istikametinden gelirken düz yolu o kadar dolandırmışlarki..acemi bölgeyi bilmeyen birisi mutlaka kaza yapar orada..ayrımdan hemen sonra keskin bi viraj..yagmurlu ve sisli puslu bi ortamda kaza olmaması imkansız..birde gece meşhur YUSUF ZİYA YILMAZ otogarın ışıkları direk şöförün gözlerine vurmakta..canlı ve reklam olsun diye insan hayatı hice sayılmış..yaralılara aciil şifalar diliyorum..yanlışı görüp düzeltmiyenleride kınıyorum..böyle bi istikamet ayrım sistemi olmaz.. olmamalı..toplu ölümlermi olması lazım tedbir almak için..yetkililerin dikkatinee... saygılar