6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Trafik polisine çarpıp kaçtı

Samsun'da bir otomobil sürücüsü, hacizli olduğu için aracını bağlayarak otoparka götüren motorlu trafik polisine çarptıktan sonra kaçtı.

Çiftlik Caddesi üzerinde dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, cadde üzerine trafik kontrolü yapan polis, Burhanettin Ö. (43) yönetimindeki 52 DL 170 plakalı otomobilin yapılan plaka sorgulamasında hacizden dolayı yakalamasının bulunduğunu tespit etti. Bu sırada, Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli şahinler adlı motorlu trafik polisi İlhami Baykal, bağlanarak trafikten men edilen 52 DL 170 plakalı otomobili otoparka çektirirken, aracıyla geri manevra yapan Burhanettin Ö., polis memuru Baykal'ın idaresindeki 55 A 5446 plakalı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne ait motosiklete çarptı

. Polis memuru Baykal hafif şekilde yaralanırken, otomobil sürücüsü aracını terk ederek yaya olarak kaçtı. Motosikletteki maddi zararın yaklaşık 5 bin YTL olduğu öğrenilirken, polis olaydan sonra kaçan Burhanettin Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 11:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?