6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Trafik terörü yakasını bırakmıyor!

Samsun'da 6 yaşındaki çocuğa çarparak ölümüne sebep olup araç sürücüsünün bu olaydan bir hafta sonra bu kez alkollü bir şekilde direksiyon başına geçerek arkadaşının ölümüne sebep olmasının yankıları sürüyor.

Cip sürücüsü E.A.'nın (23), ikinci kazada ölümüne sebep olduğu Emrah Kazancı'nın (26), ailesi oğullarının ölümüyle adeta yakıldı.

Baba Doğan Kazancı'nın (62) 27 yıl önce İstanbul Emirgan'da denize uçan otomobilde bulunan eşi Nurhan (31), oğlu Mehmet (11) ve kızı Merve (4), kayınvalidesi Meliha Bilgiç, eşinin kardeşi Fatma Bilgiç ile kayın biraderinin çocukları Suat ve Fuat Bilgiç'i kazada kaybettiği ortaya çıktı.

Tüm ailesini trafik kazasında kaybedip tek başına kalan Doğan Kazancı, acısını içine gömdü ve Filiz Kazancı (49) ile evlenip Merve (23) ve Emrah (26) adlı 2 çocukları oldu. Trafik canavarı Doğan Kazancı' ya 27 yıl sonra aynı acıyı yeniden yaşattı.

Oğlu Emrah'ı 8 gün önce trafik kazasında kaybeden Doğan Kazancı,"Oğlumun ölümüne sebep olan araç sürücüsü E.A., bu kazadan bir hafta önce 6 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep olduğu gibi, 4 yıl içinde 23 trafik suçu işlemiş. Benim oğlum arkadaş kurbanı oldu. Arkadaş canlısı hayat dolu biriydi. İngiltere'de dil eğitimi gördü ve onun geleceği için hayallerim vardı. Alkollü bir sürücü ikinci kez ölümü sebep olup hayallerimi yıktı" diye konuştu.

Oğlunun ölümüyle gözyaşına boğulan anne Filiz Kazancı, başka annelerinin de canının yanması için kazaya sebep olan araç sürücüsünün gerekli cezaya çarptırılmasını istedi. Anne Kazancı, adaleti sonuna kadar güvendiğini ileri sürdü.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 18:59:14
Güncelleme :2 Haziran 2008 Pazartesi 18:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa ergin IP: 88.224.147.xxx Tarih : 4.06.2008 00:36:42

sevgılı arkadasımı kazada kaybettım cok uzgunum gorecehı guzel gunler vardı yazııııkkkkkkkkkkkkkkk