6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Trampolin sporcuları zoru başardı

İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, İzmir'de yapılan “2. Etap Türkiye Kulüpler Arası Trampolin Cimnastik Şampiyonası”nda takım halinde 2. oldu.


İzmir'de 18-19 Ekim 2008 tarihlerinde yapılan şampiyonada büyükler kategorisinde İlkadım Belediyesi Trampolin sporcuları Mehmet Caner Güzeltürk, Ali Utku Üçarkadaşlar ve Anıl YIldız takım halinde Türkiye ikincisi olurken, antrenör ve aynı zamanda milli takım kaptanı olan Mehmet Caner Güzeltürk ferdi olarak Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Minikler kategorisinde yarışan Hür Diren Bankoğlu, Zeynep Naz Birinci, Elif Kurudere, İrem Durna, Melisa Kopuz, Bahar İpek ve Müge Kayacı takım halinde Türkiye 2.'liği derecesini elde ederken, ferdi olarak ise Zeynep Naz Birinci Türkiye 4.'sü oldu. Ferdi olarak dereceye giren sporcuları aralık ayında Muğla'da yapılacak olan Ferdi Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.


Şampiyona sonrası sporcular, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret ederek başarılarını ve sevinçlerini paylaştı. Makamında trampolin sporcularını kabul eden Başkan Erdoğan Tok, ziyarette sporcuları kutlayarak plaket takdim etti.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 16:18:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
caner IP: 78.163.254.xxx Tarih : 24.10.2008 22:32:31

Türkiye Şampiyonu olduk ne oldu!!! sporcularımı Takım olarak Türkiye 2.cisi Yaptım ne oldu!!!.. her zaman ki gibi kuru bir Teşekkür.. Benimm Teşekküre İhtiyacımm YOOK... Bİzimm gerçek İLGİYE ve DAHA türkiye'DE olmayan CİMNASTİK TRAMPOLİN SALONUNA İHTİYACIM var.. Söylenecek Çok Şey Var aslında AMA Bİliyorumm ki Askıda Kalacak..