2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Transfer çalışmaları sürüyor

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Bafra Belediyespor, Nevşehir'deki kamp çalışmaları ile beraber transfer çalışmalarına da devam ediyor.


Bafra Belediyespor son olarak Fransa'dan 2, İzmir'den 1 olmak üzere 3 oyuncuyu renklerine bağladı. Barış Ersevik, 1991 Fransa doğumlu. Stetiene Clermonk foot takımından transfer edildi. Mevkisi sağ-sol açık. Barış Bafra Belediyespor'la 2 yıllık sözleşme yaptı.
Feyzullah Şimşek, 1992 Fransa doğumlu. Jarville Nancy takımından transfer edildi. Mevkisi orta saha. Feyzullah'la 2 yıllık sözleşme yapıldı.
1991 Konya doğumlu Emir Bağcı İzmir Karşıyaka takımından transferi gerçekleştirildi. Mevkii olarak sağ bek oynayacaktır. Emir'le 2 yıllık sözleşmesi yapıldı.
Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Erol Servet Bağlar, transferler hakkında şu bilgileri verdi: "Fransa'dan Antrenör Osman Demir'in Foot Organisaztion Derneği olarak Fransa Türk karması adı altında Türkiye'nin İzmit Karatepe'de 17-27 Temmuz tarihlerinde yapılan hazırlık maçlarında keşfedilen bu 3 futbolcu Kartalspor, Siirt Jetpa Spor ve Galatasaray'ın PAF takımlarıyla yapılan karşılaşmalar neticesinde, izlenimimizden sonra Bafra Belediyespor'a kazandırıldı. Bu 3 gencimizi de yetenekli görüyorum.
Gelecekte çok iyi yerlere geleceklerdir. Bu yıl yapılacak olan karşılaşmalar da güzel sonuçlar alıp başarımızı ortaya koyacağız. Bafraspor camiası her şeyin en iyisine layıktır.''

İha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 18:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?