6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Travestilere bıçaklı saldırı

Samsun'da parkta bıçaklı saldırıya uğrayan 1'i travesti 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, olay, Kale Mahallesi Anıt Park içinde dün akşam saat 22.45 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple bıçaklı saldırıya uğrayan travesti Salim K.(28) sağ omzundan, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Onur F.(33) ise sırtından ve yüzünden yaralandı. Ağır yaralanan Onur F., kaldırıldığı Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan travesti
Salim K. ise tedaviyi kabul etmedi. Onur F., kendisini Kemal Ç.'nin bıçakladığını iddia etti. Travesti Salim K. ise Kemal Ç.'nin Onur F.'yi bıçakladığı sırada kendisine müdahale etmek isterken saldırıya uğradığını, kaçarken zor kurtulduğunu ileri sürdü.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, her iki kişinin bıçakla yaralanması olayına karıştığı iddia edilen Kemal Ç.'yi (19) yakalayarak gözaltına aldı. Kemal Ç.'nin hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 10:46:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?