3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Trenin çarptığı kadın öldü

SAMSUN'DA TRENİN ÇARPTIĞI KADIN ÖLDÜ

Samsun'da hafif raylı sistem treninin altında kalan bir kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi'nde saat 18.30 sıralarında üniversite-gar seferi yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistemi'ne ait tren, demiryolundan karşıya geçmekte olan Saadet T.'ye (56) çarptı.

Trenin altında sürüklenen Saadet T. ağır yaralandı. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Saadet T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Vatandaşların, raylardan karşıya geçmek için tren yolu etrafındaki tel örgüyü söktüğü ve Saadet T.'nin buradan karşıya geçmeye çalıştığı ileri sürüldü. Belediye görevlileri kırılan tel örgülerin yerine yenisini taktı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

SAMSUN'DA TRENİN ÇARPTIĞI KADIN ÖLDÜ
SAMSUN'DA TRENİN ÇARPTIĞI KADIN ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2011 Çarşamba 22:11:02
Güncelleme :27 Ocak 2011 Perşembe 09:22:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
talip ata IP: 178.246.166.xxx Tarih : 27.01.2011 11:04:29

Allah kalanlarına sabır versin. büyük şehir belediye başkanına sesleniyorum. bu tür yaylı sistemler faaliyete geçmeden önce bütün üst geçitler ve alt yapı çalışmaları yapılır bütün önlemler aınır ondan sonra sistem faaliyete geçirilir. mahalledeki yolu kapattınız o vatandaş nereden geçecek düşünmediniz? bir üst geçit inşaatına başladınız 10 metre yüksekliğinde ve birtane korkuluk yok henüz. Allah korusun korkuyorum ordan bir çocuk filan aşağı düşecek. diye şimdi bu kadıncağızı geri getirebilecekmisin sayın başkanım.