4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

TSO heyetinden valiye ziyaret

TSO HEYETİNDEN VALİYE ZİYARET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu yönetimleri, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı olarak Samsun Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren İl Kadın Girişimciler Kurulu ile İl Genç Girişimciler Kurulu'nun yönetimleri, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Kıyıcı, İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kerem Tüfekçi ile birlikte Yönetim Kurulu'nun bazı üyeleri katıldı.

İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Kıyıcı ve İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kerem Tüfekçi, Vali Hüseyin Aksoy'a yeni görev sürecinde başarılar dileyerek, projeleri ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da kurulların yapısı ile ilgili Vali Aksoy'u bilgilendirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise ülke nüfusunun yarısının kadınların oluşturduğuna işaret ederek, kadınların özellikle karar mekanizmalarında yer alması gerektiğine vurgu yaptı. Yine Türkiye'de genç nüfusun özellikle Avrupa ülkelerine oranla önemli ölçüde fazla olduğuna dikkat çeken Aksoy, "Ülkemiz bu anlamda çok şanslı. Çünkü genç bir nüfusa sahibiz. Globalleşen dünya düzeninde gençlerimize çok önemli görevler düşüyor. Gençlerimizi geleceğe iyi hazırlayıp, önlerini açtığımız takdirde ülkemizin, yeni dünya düzeninde daha iyi ve farklı yerlerde olacağına inanıyorum" dedi.

TSO HEYETİNDEN VALİYE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 12:36:05
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 14:55:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?