2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Tüm kesimlerin oyuna talibim'

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Çiftlik Mahallesi SKM açılışında, “CHP, DSP, MHP ve diğer tüm siyasi partilere gönül verenlerin oylarını istiyorum; çünkü bizim tek derdimiz hizmet etmek” dedi.


SKM açılışına Süleyman Kaldırım'ın yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı. Yaptığı konuşmada kendisini dinlemeye gelenlere, “İlkadım İlçesi yeni bir ilçe, kaybeden 5 yılı yok” diye seslenen Başkan Kaldırım, “Hizmet edeni de, laf üreteni de siz çok iyi biliyorsunuz. Biz neler yaptıklarımızı anlatmaya başladığımız andan itibaren herkes susuyor. Çünkü yerel seçimlerde hizmet konuşur, proje konuşur, hizmet sevdalısı insan konuşur. Önümüzde kısa bir süre kaldı. Biz bir şeyi açık ve net dile getiriyoruz. Sadece AK Parti'lilerin, Süleyman Kaldırım'a gönül verenlerin değil Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Demokratik Sol Parti (DSP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve diğer siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlarımızdan da oy istiyoruz. Çocuklarının geleceğini düşünen, hizmetlerimizin büyümesinin İlkadım'ın gelişimi anlamına geleceğine inanan her siyasi görüşten vatandaşımızdan destek istiyoruz. Çünkü biz 305 nüfuslu ilçemizde yaşayan herkese hizmet ulaştırmak, onları memnun etmek için geliyoruz” diye konuştu.

“28 MART 2004'DE CEVABINIZI ALMADINIZ MI?”
Başkan Kaldırım'ın ardından büyük bir coşku ve tezahüratlar eşliğinde bir konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti'nin başarılı belediyecilik çalışmalarına örnek olarak her zaman Gazi Belediyesi'ni verdiklerini ve son 5 yıla damgasını vuran projelerin gururunu yaşadıklarını belirtti. Halkın geçen seçimlerde sandıklarda hezimete uğrattığı isimlerin yeniden aday olmalarını koltuk sevdalarına bağlayan Milletvekili Yeni, “Halk size cevabını vermedi mi? 28 Mart 2004'de koltuk hayallerinize, hizmetsiz geçen döneminize son vermedi mi? Halk hizmet istiyor, halk kendisine değer verilmesini istiyor. Ama bakıyoruz, yenilen pehlivan gibi güreşe doymuyorlar. AK kadroların belediyelerin başında olmasını istiyor. İşte AK Kadroların AK Başkanı Süleyman Kaldırım. Süleyman Kaldırım'ın başında olmadığı bir İlkadım ilçesinde yaşanacakları diğer siyasi partilere emanet edilen belediyelere bakıp görmek mümkün. Bu hataya kimse düşmeyecektir” şeklinde konuştu.

SANAYİ ESNAFI ZİYARETİ
Öte yandan, Gülsan Sanayi Sitesi ziyaretinde esnafla buluşan Başkan Kaldırım, burada çalışmalarından ve hayata geçecek projelerinden bahsederek destek istedi. Hizmet yolunda uzun mesafeler kat ettiklerini ifade eden Başkan Kaldırım, bu mesafenin daha da uzayacağını ve İlkadım ilçesinde birbirinden önemli projelerle, kapsamlı çalışmalarla geleceğe yönelik yatırım yapmaya hazırlandıklarını belirtti. Samsun'un gelişen yüzüne katkı sağlamak ve herkesin gururla “İlkadımlıyım” dediği bir ilçenin temellerini oluşturmak için hizmete talip olduklarını söyleyerek, “Hizmet edeceğim demiyorum. Hizmet ettim diyorum. İkisi arasında çok büyük fark var. Ağzımdan çıkan her bir sözün arkasında oldum. Sonuna kadar olacağım. Biz projelerden, hizmetlerden, ilçemizin geleceğinden, çocuklarımızın umutlarından bahsediyoruz. Hizmet sevdası olan herkes gibi halkımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Esnafın yakın ilgi gösterdiği Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, gördüğü ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 12:11:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?