4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Tunuslu doktor sertifikasını aldı

TUNUSLU DOKTOR SERTİFİKASINI ALDI

Royal Collage of Surgeons Bahreyn Tıp Fakültesi'nde son sınıf öğrencisi olan Tunuslu Dr. Mohamed Malek Toumi, öğrenim gördüğü üniversite tarafından zorunlu yapılan uluslararası staj için geldiği Samsun FBM'de stajını tamamlayarak sertifikasını aldı.

Royal Collage of Surgeons in İreland'ın Bahreyn'de bulunan tıp fakültesinde son sınıf öğrencisi olan Dr. Mohamed Malek Toumi, üniversite tarafından zorunlu tutulan 1 aylık uluslararası staj için sağlık kenti Samsun'u ve dünyaca ünlü Estetik-Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın kliniği FBM'yi seçti. Doç. Dr. Hayati Akbaş ile birlikte 1 aylık staj süresince FBM, Medical Park ve OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü'nde operasyonlara katılan Dr. Mohamed Malek Toumi, stajını tamamlayarak sertifikasını aldı.

Dr. Mohamed Malek Toumi için OMÜ Konukevi'nde düzenlenen veda yemeğine Doç. Dr. Hayati Akbaş ve eşi Sevgi Akbaş ile FBM çalışanları katıldı. Dr. Mohamed Malek Toumi'nin 1 aylık staj dönemini başarılı bir şekilde tamamladığını belirten Doç. Dr. Hayati Akbaş, Tunuslu doktora staj sertifikasını verdikten sonra, Samsunspor forma ve kaşkolünü hediye etti. Samsun'un sağlık kenti unvanının Türkiye sınırlarını aştığını ifade eden Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Artık Samsun dünya tarafından bilinen bir sağlık kenti. Sağlık kenti Samsun'a katkı veren FBM de dünyaca tanınan uluslararası klinikler arasında ön sıralarda" dedi.

Samsun ve Türkiye'yi çok özleyeceğini, en kısa sürede yeniden gelmek istediğini belirten Dr. Mohamed Malek Toumi, "Çok önemli bir merkezde stajımı tamamladım. Bu stajda çok önemli tecrübeler edindim" dedi.

TUNUSLU DOKTOR SERTİFİKASINI ALDI
TUNUSLU DOKTOR SERTİFİKASINI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 10:47:05
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 16:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?