6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Türedi iddialı konuştu

Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, "Karabükspor maçını alacağımızdan eminim" dedi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden, son haftalarda aldığı sonuçlarla sıkıntılı günler geçiren ve teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın istifasından sonra antrenör Nafız Turhal tarafından Karabükspor maçına hazırlanan Samsunspor, Nuri Hasan Tesisleri'nde kampa girdi. Bugün yapılan son idmanda futbolcuların moralli ve istekli olmaları, teknik heyeti ve idmanı izlemeye gelen yöneticileri sevindirdi. Sakat olan Veysel bugün yapılan çalışmada düz koşu yaparken, sakatlıkları geçen Sefa ve Hakan Koçarslan çalışmada yer aldı.

Kulüp doktoru Mehmet Özden, sakatlığı süren Veysel'in yarın oynanacak Karabükspor maçında forma giyemeyeceğini söyledi. Antrenör Nafız Turhal'ın yarınki maçta Serkan Aykut'u ilk 11'de oynatması bekleniyor.

Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, kulübün son durumu ve yarın oynanacak olan Karabükspor maçıyla ilgili olarak, "Hocanın istifasının futbolcular üzerinde olumsuz bir etkisini görmedik. Antrenmanlarda futbolcuların istekli çalışmaları bizi çok mutlu ediyor. Yarın oynayacağımız Karabükspor maçından tedirgin değiliz maçı alırız. Alacağımızdan da eminiz, rahatız ve en rahat olduğumuz hafta diyebilirim" dedi.
Teknik direktör arayışlarına da değinen Türedi, "Hocadan önce çok ciddi bir ekonomik problemimiz var. Önümüzü görmeden hocayla ilgili şu anda bir şey söyleyemeyeceğiz. Pazartesi günkü yönetim kurulu toplantısında ekonomik problemlerle ilgili görüşmemiz olacak. Hocayla ilgili olarak ondan sonra karar vereceğiz. Takımı yalnız ve başıboş hissettirmiyoruz. Her şey gayet yolunda" diye konuştu.

Ayrıca bugün yapılan antrenmanı Samsunspor alt yapı 7 yaş grubu minik futbolcu adayları ziyaret ederek futbolcu ağabeylerine çikolata ikram etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 18:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?