4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Türk-Alman aşkında mutlu son!

TÜRK-ALMAN AŞKI 22 YIL SONRA EVLİLİKLE SONUÇLANDI

Samsunlu gurbetçi, Almanya'da 22 yıl beraber yaşadığı Alman bayan ile Türk örf adetlerine uygun olarak gerçekleştirilen düğünle evlendi.

25 yıl Samsun'dan Almanya'ya ekmek parası kazanmak için giden Sami Şenol, Sabine Greizius ile 22 yıl süren birlikteliklerini memleketi Samsun'da yaptığı düğün töreniyle dünya evine girdi.

46 yaşında olan gelin ve damat, 16 yıl önce dünyaya gelen kızları Semra ise, anne ve babasının düğününde olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

My House Hotel'de gerçekleştirilen törene Şenol çiftinin akrabaları, yakın arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı. 25 yıl önce ekmek parası kazanmak için gurbete gittiği ve Almanya'da 22 yıl önce tanışarak arkadaş olduğu Sabine ile evlendiği için çok mutlu olduğunu belirten Sami Şenol, "Sabine ile 22 yıldır birlikte aynı çatı altında yaşadık. Bu birlikteliği resmiyete dönüştürmek için Sabine'ye evlenme teklif ettim. O da Türk örf ve adetlerine uygun olarak Türkiye'de düğün yapılmasını istedi. Ben de

bu isteğini yerine getirerek memleketim Samsun'da evlenmeye karar verdik. Sabine'ye 22 yıl önceki aşk ile seviyorum. O bize bir evlat verdi. 16 yaşındaki kızımıza Semra ismini verdik. Mutluluğumuz inşallah ömür boyu sürer" dedi.

22 yıllık beraberliklerini Türk örf ve adetlerine uygun olarak evlendikleri için çok mutlu olduğunu kaydeden Sabine Greizus, "Şenol ile 22 yıldır birlikte yaşam sürdürüyoruz. İslamiyet'i seçerek Müslüman olmaya karar verdim. Kızımı da babası ile birlikte Türk örf ve adetlerine uygun olarak yetiştirmeye çalıştık. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anne ve babasının düğünü gören nadir insanlardan biri olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen gelin ve damadın kızları Semra Şenol ise, "Babam ile annemin düğün töreninde bulunmak beni çok heyecanlandırdı. Dünyada anne ve babasının düğününde bulunan nadir kişilerden biri olduğum için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

TÜRK-ALMAN AŞKI 22 YIL SONRA EVLİLİKLE SONUÇLANDI
TÜRK-ALMAN AŞKI 22 YIL SONRA EVLİLİKLE SONUÇLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 11:07:00
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 11:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?