6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Türk Polis Teşkilatı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yıldönümü kutlama faaliyetleri çerçevesinde Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitlik ziyaret edildi, şahit yakınları ve gazilere yemek verildi. 

Kutlama programı, Emniyet Müdürlüğü arka bahçesinde kesilen kurbanla başladı. Kurban kesilmesinin ardından Asri Mezarlık'taki şehitlik ziyaret edildi. İl Emniyet Müdür Mustafa İlhan, müdür yardımcıları, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(EMŞAD) Samsun Şube Başkanı Bilal Erim, şahit yakınları ve gaziler ile polislerin katıldığı ziyarette şehitlerin ruhuna Kur'an-Kerim okundu. Emniyet Müdürü İlhan, şehitlerin mezarına kırmızı karanfil bıraktı ve dua etti. 

Şehitlik ziyaretinden sonra Polisevi'nde şehit yakınları, gaziler ve yakınlarına yemek verildi. Yemekte konuşma yapan Emniyet Müdürü Mustafa ilhan, bulundukları yolda Türk milletinin değerlerine saygı duyarak hizmetlere en iyi şekilde devam edeceklerinin altını çizerek, “Aziz şehitlerimizin yakınları ile gazi ve yakınlarının başımızın tacı olduğunu hiçbir zaman unutmayacağız" dedi. 

Polisevi'ndeki yemeğin ardından Çarşamba Havaalanı yakınında bulunan hatıra ormanına fidan dikildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 15:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?