6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Türk Telekom'dan eğitime yeni yuva

Türk Telekom tarafından Canik ilçesine yaptırılan Türk Telekom Lisesi, 200 öğrenci ile eğitim-öğretime başladı.

Türk Telekom İl Müdürü İsa Ömür, Canik Belediye Başkanı osman Genç, Türk Telekom Genel Müdürlüğü Proje Sorumlusu Mimar Gülizar Baş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, okulu gezerek okul müdürü Tekin Karabulut'tan bilgi aldı.

32 derslikli Türk Telekom Lisesi'ni kütüphanesinden spor salonuna, dersliklerinden laboratuvarına kadar tüm birimlerini gezen Başkan Osman Genç, Canik'te eğitim kalitesinin her geçen gün yükseldiğini söyledi.

5 yıl içerisinde Canik'e anaokulu, ilköğretim ve lise düzeyinde 6 tane okul yapıldığına dikkat çeken Başkan Osman Genç, "Hedefimiz, geleceğimiz çocukların en iyi ve en kaliteli eğitimi, en güzel mekanlarda almalarını sağlamak. Bunun içinde gerek İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz gerekse de Türk Telekom gibi eğitime önem veren hayırsever kurum ve kuruluşların büyük katkısı var. İlçemizde eğitime katkı sağlayan kurum ve kurumlara teşekkür ediyorum" dedi.

Gezide Başkan Osman Genç, Canik'te eğitime ve 'sosyal belediyecilik' adına yapılan yatırımlar hakkında da İsa Ömür ve beraberindekilere bilgi verdi. Türk Telekom'un, 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında Samsun'da ilk okulunu Canik'te hayata geçirildiğini belirten Türk Telekom İl Müdürü İsa Ömür, ülke genelinde Türk Telekom'un eğitim yatırımlarının devam edeceğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 11:48:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?