5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

TÜRKAY ve İzel coşkusu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde kurulan Türk Armoni Yıldızları Orkestrası'nın (TÜRKAY), pop sanatçısı İzel ile birlikte verdiği konsere Samsunlular büyük ilgi gösterdi.

TÜRKAY, 19 Mayıs Ulusal Egemenlik Gençlik Bayramı Festivali kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda verdiği konserinde, pop sanatçısı İzel de sevilen şarkılarını orkestra eşliğinde seslendirdi. Samsunluların büyük ilgi gösterdiği konserde Türk Armoni Yıldızları Orkestrası ile birlikte sahne alan İzel, sevenlerini coşturdu. 2 saat süren konserde Samsunlular İzel'in sevilen şarkılarına eşlik etti. TÜRKAY ile birlikte 2. kez sahne alan İzel ve orkestranın performansı adeta izleyicileri büyüledi.

Geçen yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ilk konserini veren TÜRKAY'ın Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın, Kara Kuvvetleri Komutanlığı döneminde verdiği direktifler doğrultusunda kurulduğu, Türkçe pop, caz ve Latin müziği gibi, farklı örneklerin yer aldığı repertuara sahip olduğu bildirildi. Kendisine ait mobil sahnesi bulunan TÜRKAY'ın, 124 metrekare konser sahnesini barındıran aracıyla, Türkiye'nin her köşesinde konser verebileceği bildirildi.

Konseri Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve çok sayıda vatandaş izledi.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 10:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?