6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Türkiye üçüncüsü Kübra'ya altın

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Sakarya'da yapılan Wushu (Kungfu) Türkiye Yıldız Bayanlar Şampiyonası'nda kilosunda üçüncü olan Kübra Kabadayı'yı altın ile ödüllendirdi.

Şampiyonaya 4 sporcu ile katıldıklarını belirten Canik Belediyespor Wushu Takım Antrenörü Mustafa Şencan, 3 sporcunun çeyrek finalde elendiğini ve Kübra'nın derece yaparak şampiyonada üçüncü olduğunu söyledi.

Canik Belediyesi Spor Müdürü Üzeyir Kodan, Antrenör Mustafa Şencan ve Kübra Kabadayı'yı makamında kabul eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, başarıyı her zaman ödüllendirdiklerini ve ödüllendirmeyi devam edeceklerini söyledi.

Spora yapılan yatırımın sağlığa yapıldığını belirten Başkan Osman Genç, "Spor, insanı hem ruhen hem de bedenen eğiten bir branş. Bizde bu bilinçle insanlarımızın sağlıklı olması bakamından spora olan yatırımlarımız sürüyor. Ağustos ayında Samsunluların hizmetine sunacağımız Canik Belediyesi Spor Eğitim Merkezimiz, halkımızın ikinci adresi haline gelecek" dedi.

Canik Belediyespor'un özellikle wushu branşında çok önemli başarılara imza attığını belirten Başkan Genç, "Sporcularımız dünya ve Türkiye genelinde önemli başarılara imza atarak, kulübümüzün adını ulusal ve uluslararası platformlarda duyuruyorlar. Bundan dolayı sporcularımıza teşekkür ediyorum. Kübra bu yıl üçüncülükle yetirdi. Ama önümüzdeki yıl kesinlikle birincilik bekliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 23:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?