3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Tutuklandığını duyunca bayıldı

UYUŞTURUCU TİCARETİ SUÇUNDAN TUTUKLANAN KADIN BAYILDI

Samsun'da uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanan 3 çocuk annesi kadın, duruşma salonunda bayılınca ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon kapsamında Samsun il merkezi ile Çarşamba ilçesinde çok sayıda eve operasyon düzenlenmiş, operasyonda 1 kilo 250 gram esrar, 2 adet esrar tartmada kullanılan hassas terazi ve 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmişti. Olayla ilgili 5 gün önce Samsun Adliyesi'ne sevk edilen 14 kişiden 8'i tutuklanmış, 6

kişi ise serbest bırakılmıştı. Soruşturmayı sürdüren savcı, serbest kalan 6 kişinin tutuklanması için bir üst mahkemeye itirazda bulundu. İtiraz dilekçesini inceleyen hakim, 6 kişiden 5'inin tutuklanmasına karar verdi. Narkotik Bürosu ekipleri, tutuklanmaları istenilen N.A. (36), Ş.A. (33), O.A. (28), M.İ. (56) ve R.K.'yi (42) yeniden gözaltına alarak, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk etti. Eşi A.A. 5 gün önce tutuklanan N.A., hakim tutuklanmasını yüzüne okuyunca duruşma salonunda bayıldı. N.A., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Uyuşturucu ticaretinden yeniden gözaltına alınan aralarında bayılan kadının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı. 4 kişi Samsun Kapalı Cezaevi'ne sevk edilirken, hastanelik olan N.A.'nın tedavisinin ardından cezaevine gönderileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2011 Çarşamba 13:14:01
Güncelleme :26 Ocak 2011 Çarşamba 18:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?