6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Tuvalette düşen yaşlı kadın öldü

Samsun'da park halindeki bir kamyonun deposundan mazot çalındı..


Edinilen bilgiye göre, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Tokur G.'ye ait park halindeki kamyonun deposundan mazot çaldığı iddia edilen Ali Ç.(32), olaydan sonra kaçtı. Ali Ç.'nin çaldığı mazotu sattığı Muhittin A., yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

OTOMOBİLDEN TENCERE ÇALINDI

Samsun'da park halindeki bir otomobilin içinde 12 takım tencere ile 5'li 8 adet çelik tencere çalındı. Edinilen bilgiye göre, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ali K.'ye ait park halindeki 01 UL 179 plakalı otomobilden kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 13 takım tencere ve 5'li 8 adet çelik tencere çalındı. Soruşturma sürdürülüyor.

İŞ BULMA VAADİYLE DOLANDIRDI

Samsun'da bir kişi, 2 kişiyi iş bulma ve sigortadan yıpranma yardımı alma vaadiyle paralarını alıp dolandırdı. Edinilen bilgiye göre, Zafer Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ramazan E.(30), Murat D.'yi (31) iş bulma, Hayrettin P.'yi (37) ise Tunceli'de askerlik yaptığı için sigorta ve yıpranma paralarını alabilmesi için yardım etme bahanesiyle paralarını alıp dolandırdı. Polis, olaydan sonra kaçan Ramazan E.'yi yakalamaya çalışıyor. Soruşturma sürdürülüyor.

TUVALETTE DÜŞEN YAŞLI KADIN ÖLDÜ

Samsun'da tuvalette düşen yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Unkapanı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yalnız yaşayan Hatice Y.(77), evinin tuvaletinde düşerek kafasını klozete çarpıp olay yerinde hayatını kaybetti. Soruşturma sürdürülüyor.

 

İha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 19:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?