4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Uçuş saatleri Büyükşehir sitesinde

ANLIK UÇUŞ SAATLERİ BÜYÜKŞEHİR İNTERNET SİTESİNDE

Samsun Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesini yenileyerek “anlık uçuş saatlerini” yayınlamaya başladı.

İnternet kullanımının gün geçtikçe artış göstermesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde ilkleri oluşturan yenilikler yapıldı. Türkiye'de ilk defa bir belediye, ülke genelindeki yurt içi ve yurt dışı tüm uçuş bilgilerine web sitesinde yer verirken, 7 dilde de yayın özelliği sağladı.

Havaalanlarından uçuş saat bilgilerinin il il yer aldığı sitede, vatandaşların bilgiye ulaşmasında büyük kolaylık gösterildi. Samsun'a gelen yerli ve yabancı turistlerin gezi programlarının da hazırlandığı sitede, müze, tarihi yerler, sanat eserleri, gezilebilecek noktalar detaylı bir şekilde verilerek rehberlik hizmeti de internet sitesinin özellikleri arasında yer aldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Basın Danışmanı Şenol Kocatepe, iletişim ve teknolojinin geliştiği günümüzde, kent yaşamının konforunu artırmak ve zamanı daha verimli kullanmak için anlık uçuş bilgilerini internet sitesine eklediklerini söyledi. Sistem sayesinde yurt içi ve yurt dışı uçuşlarının son durumlarını, uçaklarda rötar olup olmadığını, kalkıp veya inip inmediğini bir tuşla görme imkanı olduğunu ifade eden Kocatepe, "Amacımız, gelişen teknoloji ve gereksinimler nedeniyle, belediyemiz internet sitesini daha kullanılır hale getirmek. Günlük belediye çalışmaları, gezi rehberi, 7 dilde yayın gibi birçok özellik sistem dahilinde yer aldı. Vatandaşlarımız bilgi erişimi konusunda büyük kolaylık yaşayacak" dedi.

ANLIK UÇUŞ SAATLERİ BÜYÜKŞEHİR İNTERNET SİTESİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 17:03:02
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 00:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?