5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Üniversiteli kız ilk değilmiş

Samsun'da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki S.Ö.'ye, kendini doğaüstü güçleri olan biri olarak tanıtıp, kahvesine ilaç koyup uyuttuktan sonra tacizde bulunduğu ileri sürülen 47 yaşındaki İbrahim Ö'nün polisteki sorgusu sürerken, el konulan kameralı cep telefonu da incelemeye alındı. Telefondaki görüntülerde, Ö'nün biri 15 yaşından küçük erkek çocuk, diğerleri genç kız 7 kişiye, tacizde bulunduğu, bazılarına da tecavüz ettiği görüldü. Polis görüntülerdeki kişileri tespit etmeye çalışırken, diğer illerin Emniyet müdürlüklerinden de yardım istedi. 

Belinde ağrılar olduğunu söyleyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi S.Ö., okuldan arkadaşı olan Leyla Ç. tarafından, kendisinin bu tür ağrıları tedavi eden doğaüstü yetenekleri olan bir kişiyi tanıdığını söyleyerek evine davet edilmişti. Arkadaşının Atakum Beldesi'ndeki evine giden S.Ö., burada İbrahim Ö. ile tanışmış, iddiaya göre evdeki sohbet sırasında genç kıza ikram edilen kahvenin içine ilaç koyan Ö., yavaş yavaş kendinden geçen S.Ö.'ye, elbesilerini çıkardıktan sonra cinsel tacizde bulunmuştu. S.Ö. başına gelenlerin bir kısmını sabah hatırlayınca polise giderek şikayetçi olmuştu. Genç kızın şikayeti üzerine harekete geçen polis, önce Leyla Ç.'yi ardından da İbrahim Ö'yü yakalayıp gözaltına almıştı. Leyla Ç. ve Ö. suçlamaları kabul etmemişti. Ö., masaj yaptığını, genç kızın kendisini yanlış anladığını iddia etmişti. 

Ö'nün İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu'ndaki sorgulaması devam ediyor. İbrahim Ö'nün kameralı cep telefonuna el koyan polisler, yaptıkları incelemede 7 farklı kişiye ait görüntü ve fotoğraf tespit etti. Değişik zamanlarda çekilen görüntülerin birinde ise 15 yaşından küçük bir erkek çocuğa yapılan taciz görüntüleri dikkat çekti. Diğer 6 kayıtta ise Ö'nün genç kızlara yaptığı taciz ve tecavüz görüntülerinin yer aldığı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Şubesi'nce yapılan incelemelerde ise görüntülerde yer alan 7 kişinin uyuşuturucu nitelikli bir madde verilerek kendinden geçtikleri ve yarı uyur halde oldukları tespit edildi. İbrahim Ö'ye yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Leyla Ç.'nin de sorgusu sürüyor. 

Polis cep telefonunda yer alan kayıtlardaki kişilerin kimliklerini tespit etmek amacıyla diğer illerin Emniyet Müdürlükleri'nden yardım istedi. İbrahim Ö. hakkında Isparta'da 4 kişinin aynı iddialarla şikayetçi olduğu belirlenirken, şüphelinin bir genç kıza, çektiği görüntülerle şantajda bulunarak 60 bin YTL'sini aldığı ileri sürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. Ö. ve Leyla Ç., sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.
Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2006 Çarşamba 18:00:43
Güncelleme :27 Aralık 2006 Çarşamba 18:05:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?