5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Üniversiteli kıza 'ilaçlı kahve tuzağı'

Samsun'da 21 yaşındaki S.Ö.'ye, kahvesine ilaç koyup uyuttuktan sonra da tacizde bulunduğu ileri sürülen 47 yaşındaki İ. Ö., şikayet üzerine gözaltına alındı.

Samsun'da belindeki ağrılardan şikayet eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki S.Ö.'ye, kendini doğaüstü güçleri olan biri olarak tanıtıp tedavisini yapacağını söyleyen, kahvesine ilaç koyup uyuttuktan sonra da tacizde bulunduğu ileri sürülen 47 yaşındaki İ. Ö., şikayet üzerine gözaltına alındı. S.Ö.'yü, Ö.'ye götürüp tanıştıran üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Leyla Ç. de gözaltına alındı.

Polis, Ö.'nün Isparta'da da 4 üniversiteli genç kızı taciz ettiği iddasıyla arandığını belirledi. Öztaş, masör olduğunu, genç kızın kendisini yanlış anladığını öne sürdü.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi S.Ö. okuldan arkadaşı olan Leyla Ç.'ye, belindeki ağrılardan şikayet etti. Leyla Ç. de kendisinin bir bu tür ağrıları tedavi eden doğaüstü yetenekleri olan bir kişiyi tanıdığını söyleyerek evine davet etti. Arkadaşının Atakum Beldesi'ndeki evine giden S.Ö., burada İ. Ö. ile tanıştı.

İddiaya göre, evdeki sohbet sırasında genç kıza ikram edilen kahvenin içine ilaç koyan Ö., yavaş yavaş kendinden geçen S.Ö.'ye tedaviye başlayabileceklerini söyledi. S.Ö.'ye masaj yapan İ. Ö., daha sonra kendinden geçen kızın elbesilerini çıkarıp cinsel tacizde bulundu. O geceyi arkadaşının evinde geçiren S.Ö. başına gelenlerin bir kısmını sabah hatırlayınca polise giderek şikayetçi oldu. S.Ö., arkadaşı Leyla Ç.'nin kendisine tuzak kurduğunu ileri sürerek, “Kahve içtikten sonra birden halsizleştim. İ. adlı kişi, ‘Tedavinin ilk seansına başlayım’ dedi. Ben de kabul ettim. Bana masaj yaparken iyice kendimden geçtim. Ancak zaman zaman gözlerimi açıp etrafa bakıyordum. Onun beni taciz ettiğini farkediyordum ama hiç bir şey yapamıyordum. İkisinden de şikayetçiyim” dedi.

Genç kızın şikayeti üzerine harekete geçen polis, önce Leyla Ç.'yi ardından da İ. Ö.'yü yakalayıp gözaltına aldı. Leyla Ç., Ö.'ye yeni tanıştığını ileri sürerek, “İ., bana kendisini ‘metafizik uzmanı’ olarak tanıttı. S.Ö. de belinde ağrıları olduğunu söyleyince ona yardım etmek istedim. Onlar tedaviye başladıkları zaman ben yattım. İçeride ne oldu bilmiyorum” dedi. Ö. ise masör olduğunu, genç kızın kendisini yanlış anladığını öne sürdü.

Ancak polis Ö.'nün cep telefonunda yaptığı ilk incelemelerde değişik kadınlara ait görüntüler bulurken, şüphelinin Isparta'da da 4 üniversiteli genç kızı aynı şekilde kandırarak taciz etmekten ve Antalya'da da ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından arandığını ortaya çıkardı. Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlatırken, İbrahim Öztaş'ın cep telefonundaki görüntüler incelemeye alındı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 18:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?