4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Üniversite'nin yeni otobüsü hizmette

OMÜ ARAÇ FİLOSUNA TAKVİYE

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Araç İşletme Amirliği araç filosu, 12. otobüsüne kavuştu.

Sınıfının en iyi araçlarından biri olarak tanımlanan ve pek çok ödüle sahip Otokar Doruk 215T marka/model otobüs, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt tarafından teslim alındı.

280 bin TL değerinde olan ve üniversiteye hibe edilen otobüs, şehir dışına yapılacak uygulamalı ders gezileri ile kongre, konferans ve konser seyahatleri gibi amaçlar için kullanılacak. Dijital klima, televizyon, buzdolabı ve çay-kahve makineleri vb. donanımlara sahip olan otobüsün teslim töreni renkli görüntülere sahne oldu. Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt, aracın sürücü koltuğuna oturup kısa süreli bir test sürüşü gerçekleştirirken; Araç İşletme Amirliği personeli ise otobüsün farklı özellikleri hakkında şirket yetkililerinden bilgi aldı. Özyurt, yeni otobüsün pek çok ihtiyaca cevap vereceğini belirterek, üniversitenin araç filosunun zenginleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Araç İşletme Birim Amiri Metin Deryal ise uzun zamandır eksikliğini hissettikleri tipte bir araca sahip oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Şirket yetkilileri tarafından anahtarı Özyurt'a teslim edilen araç, üniversiteye götürüldü.

OMÜ ARAÇ FİLOSUNA TAKVİYE
OMÜ ARAÇ FİLOSUNA TAKVİYE
OMÜ ARAÇ FİLOSUNA TAKVİYE
İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 14:02:02
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 15:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?