2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Unkapanı Mahallesi turnusol gibi

Samsun'un tarihi ile dolu Unkapanı Mahallesi'nin Muhtarı Selahattin Çelik, 29 Mart seçimlerinden sonra Unkapanı Mahallesi adına olumlu gelişmelerin yaşandığını söyledi.


Unkapanı Mahallesi Muhtarı Selahattin Çelik, Samsun'a gelen misafirlerin şehre hizmet yapılıp yapılmadığını Unkapanı Mahallesi'ne gelerek karar verdiğini söyledi. 29 Mart seçimlerinden önce Samsun şehrinin en odak noktasında bulunan Unkapanı Mahallesi'nin belediyeler ve resmi dairelere yakın olduğu halde hizmetler bakımından en geri kalmış mahalle olduğunu belirten Muhtar Çelik, "Başta Unkapanı Mahallemizin huzuru olmak üzere belediye hizmetleri olan yol, su ve temizlik sorunlarının giderilemediğini, fakir ve yardıma muhtaç gururlu mahalle sakinlerinin çok olduğu ve ellerinden tutulmadığını görüyorduk. Ayrıca Unkapanı, gençlerinin işsizlikle mücadele ederken ellerinden tutulmadığını ve gençlerin spor faaliyeti yapacak yer olmadığını, aydınlatma direklerinin mahalleyi örümcek ağı gibi sardığını, her an yangın çıkacak hale gelen mahallenin yarısının trafo yetmezliği nedeniyle sık sık elektrik kesintisi olduğunu söylemek istiyorum" dedi.


29 Mart seçimlerinden sonra Unkapanı Mahallesi'nde yaşanan sıkıntıların yavaş yavaş giderilmeye başlandığını vurgulayan Unkapanı Mahallesi Muhtarı Çelik, "29 Mart seçimlerinden bu zamana kadar yeni seçilen belediye başkanlarımızın, idari kadro ve çalışanlarından, ayrıca Unkapanı Polis Karakolu'ndan ve diğer resmi kuruluşlarından memnunuz. Esnafımızla ve mahalle sakinleri ile birlikte sorunlarımızı tespit ederek ve onların desteğiyle de bu sorunlarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da resmi kuruluşlarımız Unkapanı Mahallemizin sorunlarına yardım ve hizmetlerinin devamını bekliyoruz "şeklinde konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 16:31:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?