4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Ünlü futbolcular futbol şöleninde

ÜNLÜ FUTBOLCULAR ENGELLİLER FUTBOL ŞÖLENİNDE

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Departmanı ile Vezirköprü Kaymakamlığı'nca "Engelleri Aşıyoruz" projesi kapsamında düzenlenen futbol şöleni, eski ünlü futbolcular ve teknik direktörlerin katılımıyla yapıldı.

Köprülü Mehmet Paşa Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliklere Kaymakam Erol Karaömeroğlu, Garnizon Komutanı Yunus Nadi Erkut, Belediye Başkanı İ. Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Boyraz, Ağır Ceza Reisi Özgür Yorulmaz, Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahin Güven, Bölge Sorumlusu Osman Üstünel, çok sayıda daire amiri ve vatandaş katıldı.

Kaymakam Karaömeroğlu, yaptığı açılış konuşmasında, "Amacımız engelli çocuklarımızın toplum içinde var olduklarını göstermek, davranışsal ve bilişsel gelişmelerine destek vermek, engellilere destek verildiğinde neler yapabileceklerini göstermek, 100 engelli öğrencinin 20 günlük eğitimleri sonucunda gelişmelerini görmek, engelli bireylerin toplumda yeri olduğunu, sahipsiz olmadıklarını onlara yaşatarak göstermek ve hayata daha sıkı sarılmalarını sağlamaktır" dedi.

Proje kapsamında Vezirköprü'ye gelen eski Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, eski Samsunspor teknik direktörleri Yücel Uyar, Hasan Şengül, Ercüment Çoşkundere, İsa Turan, Hakkı Bayrak, Besim Durmuş, Milli Takımlar Samsun Bölge Sorumlusu Temel Keskiner, Samsunspor yardımcı antrenörleri Bahattin Güneş ve Yunus Şenoçak'ın yer aldığı futbol takımı ile Vezirköprülü eski profesyonel sporculardan oluşan takım, karşı karşıya geldi. Karşılaşma, Tanju Çolak'ın takımının 9-5 galibiyetiyle sona erdi.

Şöhretler karşılaşmasından sonra ilçede bulunan 4 özel rehabilitasyon merkezi futbol takımlarının karşılaşmaları yapıldı. Karşılaşmalar sonunda etkinliklere katılan misafirlere Kaymakam Karaömeroğlu tarafından Vezirköprü sembolü semaver verildi. Etkinlik, protokol ve ünlü futbol adamları tarafından engelli sporculara madalya ve plaket verilmesiyle sona erdi.

ÜNLÜ FUTBOLCULAR ENGELLİLER FUTBOL ŞÖLENİNDE
ÜNLÜ FUTBOLCULAR ENGELLİLER FUTBOL ŞÖLENİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 19:17:05
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 00:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?