2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Ünlü mankenlere göz muayenesi

ÜNLÜ MANKENLER GÖZ MUAYENESİNDEN GEÇTİ

Samsun'da Medical Park Hastanesi'ni ziyaret eden ünlü mankenler Vahe Kılıçarslan ve Songül Yıldırım, göz muayenesinden geçtiler.

22. Best Model Of The Turkey Yarışması'nda dereceye girerek "Best Grace" seçilen 21 yaşındaki Songül Yıldırım ve "cansız manken" olarak bilinen Vahe Kılıçarslan, çekimleri süren TV programları için geldikleri Samsun'da Medical Park Samsun Hastanesi'ni ziyaret ettiler. Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş'u makamında ziyaret eden Vahe Kılıçarslan ve Songül Yıldırım, gündemi son zamanlarda meşgul eden domuz gribi konusunda Opr. Dr. Çavuş'tan bilgi aldılar. Gripten korunma yolları

konusunda Çavuş'a çeşitli sorular yönelten Songül Yıldırım, önerilerini dikkate alacağını söyledi.

Ünlü mankenler, aynı zamanda göz hastalıkları kliniğinde Opr. Dr. Tuğba Gebeşoğlu tarafından göz muayenesinden geçirildiler. Herhangi bir göz rahatsızlıkları olmadığını kaydeden Gebeşoğlu, "Mankenlerimiz podyumlarda gösterdikleri başarıyı göz sağlıklarında da göstermişler" dedi.

Medical Park Samsun Hastanesi'nin Samsun ve Karadeniz için büyük bir şans olduğunu dile getiren ünlü mankenler, daha sonra hastaneden ayrıldılar.

ÜNLÜ MANKENLER GÖZ MUAYENESİNDEN GEÇTİ
ÜNLÜ MANKENLER GÖZ MUAYENESİNDEN GEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 16:02:03
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 16:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?