6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Unutulmaz konser

Gazi Belediyesi Türk Sanat Halk Müziği Korosu, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlediği konserle yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Vezirköprülü iş adamı Mehmet Göçen'in sponsorluğunda gerçekleşen konserde sevilen parçaları seslendiren koro üyelerine huzurevi sakinleri de eşlik etti. Havza Kaymakamı Azmi Çelik, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Vekili Adem Çiçek'in yanı sıra çok kişinin katıldığı konserde bazı yaşlılar duygusal anlar yaşadı. Son 50 yıla damgasını vuran türkülerin seslendirildiği konserde hareketli türkülerle oynayan huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi. 

Gece sonunda yaptığı konuşmada, yaşlanmanın hayatın kaçınılmaz gerçeği olduğunu söyleyen Havza Kaymakamı Azmi Çelik, bu gerçeğe her geçen gün yaklaşıldığının unutulmadan hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Farklı sebeplerden dolayı huzurevinde kalan yaşlıların, diğer yaşlılara göre daha çok sevgiye muhtaç olduğunu ifade eden Kaymakam Çelik, “Örnek bir davranış sergileyen muhteşem bir konserle huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gün yaşatan Gazi Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'na ve bu etkinliğin düzenlenmesine vesile olan iş adamı Mehmet Göçen'e teşekkür ederiz” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 16:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?