2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Samsun polisi tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 1'i bayan 4 kişi yakalanırken, 90 kilo 550 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, alınan bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Tekkeköy ilçesinin Toptepe Mahallesi'nde Aynur A.(32) ve Hakan A. (41) çiftinin evine operasyon düzenledi.

"Max" adlı narkotik köpeğinin evde yaptığı aramada, satışa hazır 6 paket halinde toplam 550 gram kubar esrar ile evin bahçesinde 8 kök esrar yapımında kullanılan dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili Aynur A.
ile eşi Hakan A., gözaltına alındı.

Aynur A. ile Hakan A.'nın ifadesi doğrultusunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Tekkeköy ilçe Jandarma Komutanlığı'nda da yanlarına ekip alarak, Yağbasan köyünde bulunan Hamdi Ç. (59) ve kardeşi Mustafa Ç.'nin (43) evlerine ve bahçelerine operasyon düzenledi.

Yine narkotik dedektif köpeği 'Max'ın yardımıyla kurutulmaya bırakılmış 90 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili Hamdi Ç. ve Mustafa Ç.,
gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanması tamamlanan 4 kişi, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 18:06:32
Güncelleme :22 Temmuz 2009 Çarşamba 18:14:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?