4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Uyuşturucu ticaretine 2 tutuklama

UYUŞTURUCU TİCARETİNE 2 TUTUKLAMA

Samsun'da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınarak 4 gün önce sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılan 2 kişi, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Şahıslar, bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Samsun'da polisin İstanbul bağlantılı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda ele geçen esrar ve uyuşturucu haplarla ilgili 4 kişi gözaltına alınmış, 4 gün önce adliyeye sevk edilen zanlılardan Birol A. (36) tutuklanmış, Ali K. (43), İbrahim C. (28) ve Dinçer Y.(30) çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Organize Suçlarla Mücadele Savcısı, serbest kalan 3 kişinin tutuklanmaları için bir üst mahkemeye itirazda bulundu. Mahkeme savcının itirazını olumlu buldu ve serbest bırakılan 3

zanlı hakkında yakalama müzekkeresi çıkarttı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından yengiden gözaltına alınan İbrahim C. ve Dinçer Y., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildiler. İbrahim C. ve Dinçer Y., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken İstanbul'da olduğu öğrenilen Ali K. (43) hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkartıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 16:09:05
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 16:45:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?