2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Üzerine tiner döküp eylem yaptı

Samsun'da 6 çocuk babası 46 yaşındaki bir kişi, Samsun Emniyet Müdürlüğü ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen imtihanlara girip kazanmasına rağmen yaşlı olduğu için işe alınmadığına tepki göstererek, girdiği bunalım sonucu Samsun Valiliği girişinde kendisini yakmakla tehdit edip ilaç içerek elinde ustura üzerine tiner döküp eylem yaptı.


Edinilen bilgiye göre, olay, Samsun Valilik Binası girişinde bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Ali Taştan (46), girdiği bunalım sonucu Samsun Valilik Binası girişine gelerek burada bir miktar ilaç içti. Üzerine tiner döküp bağırıp çağırarak uğradığı haksızlığı dile getiren 6 çocuk babası Ali Taştan, elinde ustura ile kendisini ikna etmek isteyen polislere gözdağı verdi. Kendisini yakacağını ileri süren Ali Taştan, ikna çabalarına olumsuz yanıt verdi. Polislere, "Ucuz kahramanlık yapmayın" diye uyarıda bulunan ve yanına yaklaşmamalarını isteyen Ali Taştan için, sağlık görevlileri ve itfaiye seferber edildi. Olay yerine psikolog çağırıldı ve Ali Taştan ile görüşmesi sağlandı.


Tineri başından aşağı boşaltıp eylemini sürdüren Ali Taştan, gazetecilerin ısrarları üzerine yakına yaklaşın polislere direnmeyerek yaklaşık bir saat süren eylemine son verdi. Ambulansa götürülürken baygınlık geçiren Ali Taştan, sedye ile ambulansa taşınarak tedavisi için Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Taştan'ın dana önce de aynı sebeple intihara kalkıştığı öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 18:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?