2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Uzunçayır 7. Yayla Şenlikleri

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen “Esenköy Uzunçayır 7. Yayla Şenlikleri”nde sahneye çıkan ünlü sanatçı Murat Kurşun, kalabalığı coşturdu.


Esenköy Kalkınma ve Güzelleştirme Derneği'nce 14-16 Ağustos tarihleri arasında Esenköy Yaylası'nda yapılan “7. Uzunçayır Yayla Şenlikleri”nin 2. gününde sahne alan Murat Kurşun, Türkiye'nin her yöresinden oluşan repertuarı ve sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı konser sırasında Murat Kurşun , seyircilerin arasına inerek festivale katılanlarla bütünleşti. Sanatçıya konser sonunda teşekkür eden Dernek Başkanı İlker Zeytinli, amaçlarının Vezirköprülüleri bir araya getirmek olduğunu söyledi. Zeytinli, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde bir araya gelerek kültürel değerlerimizi yaşatmak istedik” dedi.


Gecede sahne alan Murat Kurşun, Ümit Yaşar ve Sebahat Yılmaz'a İlçe jandarma Bölük komutanı İlker Emirze, Polis Başmüfettişi Süleyman Bozoğlu ve Dernek Başkanı İlker Zeytinli, festival anısına birer plaket verdi.
Gece geç saatlere kadar süren konserde vatandaşlar unutamayacakları bir gece yaşadı.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 15:46:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?