2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Vakıf üyelerinden yardım

İLKYAR Vakfı üyeleri, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Gazi Pansiyonlu İlköğretim Okulu (PİO) ile Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu (YİBO) ziyaret ettiler.


Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü'nün YİBO'lara yardım amacıyla kurulan İLKYAR Vakfı heyeti Prof. Dr. Ata Tezbaşaran başkanlığında Prof. Dr. Hüseyin Vural ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi'nden 40 öğrenci ile Vezirköprü Gazi PİO ile YİBO'yu ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Ziyarette İLKYAR Vakfı üyeleri, Vezirköprü Gazi PİO ve YİBO'da anı kütüphanesi ve bir oyun odası oluşturdular. Vakıf üyeleri, tüm öğrencilere kırtasiye ve ayakkabı yardımında bulundular.

Ziyaret kapmasında öğretmen ve öğrencilere seminer düzenlenip çeşitli deneyler yaparak onları farklı düşüncelere sevk etmek, YİBO'larda ve köylerde öğretmen olmak, yeni müfredat yeni sorunlar yeni çözümler, ders dışı etkinlikler ve kişisel gelişim hakkında bilgilendirme toplantısı yaptılar. Gazi PİO Müdürü Ali Yaman, İLKYAR Vakfı üyelerinin ziyaretlerinin kendilerini ve öğrencileri mutlu ettiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 16:18:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?