4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Vakumlu çöp süpürge aracı tanıtıldı

BAŞKAN DEMİRTAŞ VAKUMLU ÇÖP SÜPÜRGE ARACINI TANITTI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, temizlik işlerinde kullanılmak üzere alınan vakumlu otomatik yol süpürge aracını tanıttı.

Gümrük işlemlerindeki yaşanan sıkıntılardan kaynaklanan gecikme nedeniyle diğer temizlik araçları ile birlikte gelmesi gereken Hako marka vakumlu süpürge aracını yeni teslim aldıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, hızlı çözümler sunan vakumlu süpürge aracının cadde ve kaldırım temizleme gibi yüksek talepleri karşılamak için kullanılacağını ifade etti. Kaldırım ve yol kenarlarındaki döküntü ve çöplerin temizliğinde verimli hizmet alınacak olan vakumlu süpürge aracının 125 bin TL’ye mal olduğunu ifade eden Başkan Demirtaş, alınan aracın iş performansını yükselterek birçok personelin yapacağı işi tek başına yaparak daha üstün hizmet alınacağını anlattı.

Temizlikteki kararlı adımların devam edeceğini kaydeden Demirtaş, “Temiz ve yaşanabilir bir kent için elimizden geleni yapacağımıza dair daha önceden söz vermiştik ve şimdi de bu sözümüzde duruyoruz. Temizlik işlerinde kullanacağımız vakumlu otomatik yol süpürme aracı sayesinde şehrimizin cadde ve sokakları pırıl pırıl temizlenecek” diye konuştu.

BAŞKAN DEMİRTAŞ VAKUMLU ÇÖP SÜPÜRGE ARACINI TANITTI
BAŞKAN DEMİRTAŞ VAKUMLU ÇÖP SÜPÜRGE ARACINI TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 12:28:00
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 12:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?