4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Vali Aksoy Havza'da

VALİ AKSOY HAVZA'DA

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Havza ilçesini ziyaret ederek Havza Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı ve Havza Termal Su Birliği Toplantısı'na katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy'u Havza Hükümet Konağı önünde Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve kurum müdürleri karşıladı. İlk kez Havza'yı ziyaret eden Vali Aksoy'a Kaymakam Erol Rüstemoğlu, brifing verdi. Belediye Başkanı Murat İkiz, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Ankıtçı ve Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği'ni ziyaret eden Vali Aksoy, TSO ve Ziraat Odası'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Hüseyin Aksoy, Ancere Thermal Otel toplantı salonunda yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, Bekdiğin Belediye Başkanı Halit Ulusoy, Ilıca Belediye Başkanı Erol Pepeç, Havza TSO Başkanı Mahmut Karahan ve yönetim kurulu üyeleri ile Samsun OSB yetkilerinin katıldığı Havza Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti'nin toplantısına katıldı. Ardından Havza Termal Su Birliği'nin bir toplantısına katılan Vali Aksoy, toplantıların ardından Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

VALİ AKSOY HAVZA'DA
VALİ AKSOY HAVZA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 17:26:05
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 17:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?